Spilleautomater med filmtema

Spilleautomater er forføreriske på den måten at man kan stirre på dem i timevis. Akkurat som en oppslukende film, er spilleautomater noe som inspirerer oss, forfører oss og engasjerer oss på en helt spesiell måte. Noen av spilleautomatene har noe kjent ved seg, de har laget tema fra kjente filmer.

NetEnt

NetEnt er en spillutvikler basert i Stockholm. Her klekker ingeniørene ut smarte triks for at du og jeg skal hive oss på bølgen. Og det skal sies, de er meget dyktige i sitt arbeid. For eksempel med spilleautomater som Planet of the Apes og Wild Wild West beskrives filmene med samme navn fra Universal og 20th. Century Fox. Her får man prøvd seg på 2X5 hjul eller enkel 5 hjul spinning med masse effekter. Bonus-runder og gratis spinn dukker opp når man minst forventer det.

MicroGaming

MicroGaming er også en utvikler av spilleautomater med tema fra filmer og serier. Kanskje mest kjent av dem alle, Game of Thrones. Serien som fikk millioner av seere verden over, og like mange skuffete seere den siste sesongen. Men spillet, et 5 hjuls spill med et drivende bonus spill, får stadig nye entusiastiske spillere. Noe av grunnen er kanskje at det er en relativt nøktern innsats på automaten, som finnes i to versjoner. Bonus-rundene tar oss direkte tilbake til de syv rikene med en toppgevinst på 121000 mynter. MicroGaming elsker film-tema, og har spilleautomater som Jurassic World, Halloween, Terminator og Battlestar Galactica.

Spill fornuftig og smart

Det hele handler om å spille fornuftig og smart. Man kommer ikke bort fra at ikke alle klarer dette. Man kan gå inn på sin egen profil-side og stille inn grenser for sitt spill. Dette gjør det enklere å holde seg til budsjettet. Sett grense for:

  • Innskudd
  • Omsetning
  • Tap
  • Tidsforbruk

Med disse grensene er man forsikret om at spillet er moro og ikke en belastning. Man kan også ta pauser fra alt spill eller be om å bli utestengt.